És una novel·la de Carlos Ruiz Zafón, publicada l'any 2001. Conjumina les tècniques del relat d'intriga i de suspens, la novel·la històrica i la comèdia de costums, però es tracta sobretot d'una tràgica història d'amor. En l'obra, l'autor va entrellaçant trames i enigmes amb una gran força narrativa, en un relat sobre els secrets del cor i l'embruixament dels llibres. 
  
ARGUMENT 
L'ombra del vent narra una història de misteri en la Barcelona de meitat del Segle XX. Té una ambientació freda, fosca i solitària, en la qual abunden les descripcions dels carrerons, les places i els barris on es desenvolupa la història.
Comença un matí de 1945, quan Daniel Sempere és conduït pel seu pare al Cementiri dels Llibres Oblidats, d'on li deixa triar un llibre. N'escull L'Ombra del Vent, del qual en quedarà tan fascinat que intentarà esbrinar una mica més sobre el seu autor Julià Carax, fet que el durà a endinsar-se en un món d'intrigues i misteris, però també d'històries d'amor, que acabaran reflectint-se sobre la seva pròpia vida i els diferents personatges que aniran coneixent al llarg de la novel·la.

5 comentaris:

Gran libro

Hola,parece un libro muy interesante, cuando pase por la biblioteca voy a buscarlo se ve bastante bueno.

bon llibre amb un bon argument¡¡

Aquets llibres son molt interesants em semblen molt bons.

Hay gente que dice que el libro engancha... pero yo no fui capaz de llegar a la página 20...

Publica un comentari a l'entrada